News

Kråkeslott festivalen at Senja

June 13, 2011

Kristin visited Kråkeslott Festivalen at Bøvær in Senja 3rd June.
«Kristin Asbjørnsen har en stemme som til tider er så rå og vakkert ru at den glatt kunne slipt de grove treveggene på bryggeloftet glatte som barnerumper. Samtidig er den like var og forsiktig som støvet som forsiktig løftes fra gamle trebjelker og sakte svever ned mot gulvet for så forsvinne mellom sprekkene i det røffe tregulvet. Pakker man dette inn med en bluesy gitar og leken perkusjon så får man en konsertopplevelse av de sjeldne.
Med en lett blanding av egne komposisjoner og spritituals trollbandt hun publikum på bryggeloftet i samspill med to vanvittig flotte musikere i Olav Torget (gitar) og Knut Aalefjær (perkusjon).»
6/6 Folkebladet.no

© 2024 - Kristin Asbjørnsen