News

«The night shines like the day» – receives great reviews!

January 11, 2009

«Årets vakreste album er nok allerede sluppet. Kristin Asbjørnsen står for den bragden.»
“Musikkmagasinet Puls

«Vibrerende bra… Hennes beste til nå!»
“Musikkanmeldelsen i P2

«MYK OG INTENST.. Det er som hun lytter seg inn i stoffet, søker seg fram, utforsker hva som ligger i ordene. Det er en organisk mykhet i denne tilnærmingen som ikke kan unnlate å gripe. Og den bærer gjennom erfaringer av både tap og fravær, fram til opplevelsen av nye åpninger.»
Anmeldelse 6/6 Hamar Arbeiderblad

«Hun har klart å lage et enestående nytt album… Et varmt og fascinerende lydbilde i skjæringspunktet mellom folkemusikk, pop og jazz. Tretten relativt korte, men fantastiske sanger.»
Per A. Risnes jr i Dagens Næringsliv – Anmeldelse lørdag 18.januar

«Uendelig Vakkert! Selv om hun synger seg rett inn i ryggmargen til den som hører, er det aldri snakk om noe intimitetstyranni “The night shines like the day” er en samling personlige sanger som gir mening: Det er vemodig, personlig og allment. Og uendelig vakkert.»
Anmeldelse 6/6 Bergens Tidene

«FABELAKTIG… Tekstene synes basert på hennes erfaringer, men det kan skyldes at de er framført så vart og inderlig at man må ha et hjerte av stein for ikke å bli berørt.»
Anmeldelse 6/6 Gudbrandsdølen Dagningen

«TIDLØST FRA RUVENDE FORMIDLER.»
Anmeldelse 5/6 DAGBLADET

«Kristin våer å være personlig og direkte – uten at hun blir privat og utleverende i formen…hun bekrefter med dette sin sterke posisjon i grenselandet mellom gospel, jazz og dvelende folkemusikk..»
Anmeldelse 5/6 Stavanger Aftenblad

«The Night Shines Like The Day» er en musikalsk opplevelse utenom det vanlige. .. Du vil ikke bli skuffet over dette kjøpet. »
6/6 Anmeldelse Nettavisen, Side2

«Sangene er i hovedsak lavmælte, men gnistrer også av lidenskap og håp. Det er vakkert og melodiøst – og slipper ikke taket. »
Anmeldelse 5/6 Bergen Arbeiderblad

«Sørgelig Vakkert!»
«Som en sår og stillferdig sorgprosess tror vi på det som formidles. Asbjørnsens raspende stemme omfavner tekstene på inntrengende vis.»
Anmeldelse 5/6 Sarpsborg Arbeiderblad

«Skinnende natt.. Asbjørnsen har en stemme av Guds nåde. Og det faktumat denne gang er alle sangene selvskrevet, avslører at Han har vært raus med flere talenter.”
Vårt Land

«Stråler som en sol. »
Anmeldelse ABC Nyhetene

«Intimt og Inderlig»
Anmeldelse 5/6 Byavisa Lillehammer
————
“Sanger om sårbarhet” – Dagsavisen intervju

“Kristin’s egne sanger” – NTB intervju

“Synger sanger fra egen nattfase” – intervju Adresseavisa

“Må ikke tildekkes” – intervju GD

19th January 2009 will see the release of Kristin’s new enchanting solo-album “The night shines like the day”. This is the first album totally based on Kristin’s own lyrics and music.
The music is a powerful, mesmerizing beautiful exploration; quiet and intense, with an incredibly strong awareness in the way Kristin is approaching the songs. It’s soulful music that flows, touchingly grounded in Kristin’s unique voice.

Last ned ny presseinfo (NORSK versjon):

«The night shines like the day» Norsk Albumskriv i PDF-format med Bilde
«The night shines like the day» Norsk Albumskriv i Word-format
«The night shines like the day» Norsk Turnèskriv i Word-format

© 2024 - Kristin Asbjørnsen